Achterin een tuin in Baarn moet een coole mancave komen. Met behulp van de eenvoudig te monteren, lichtgewicht systeembekisting van Verhuurbekisting.nl is het eindresultaat volgens opdrachtgever ROOOG Vastgoedonderhoud echt zeer strak. ‘Ik zou dit bedrijf en deze bekisting een ieder aanbevelen!’

Contact is top

Rogier van Oord van ROOOG Vastgoedonderhoud: ‘Het contact met Sjors – de eigenaar van Verhuurbekisting.nl – was top. Het is een hele toegankelijke man, duidelijk in zijn uitleg en fijn in het meedenken. De kist werd netjes volgens de offerte geleverd en opgehaald. Op het laatst had ik nog baddinghout nodig, die werd ook netjes meegebracht.  De mancave in de tuin komt mede hierdoor helemaal in orde!

Na de werkzaamheden hadden we alle spullen uiteraard netjes schoongemaakt waarna de spullen werden opgehaald. Het plaatsen van de kist ging heel soepel, makkelijker dan verwacht.’

Beoordeeld met een 9 en 10

Wederom is Verhuurbekisting.nl beoordeeld met een dikke 9!  De prijs/kwaliteitverhouding is zelfs beoordeeld met een 10! Beter kunnen we bijna niet wensen.

Over Verhuurbekisting.nl

Heb je bekisting nodig voor het realiseren van kleine en middelgrote betonwerken? Zoals het realiseren van een woning, schuur, zwembad of het leggen van vloerranden of tussenwanden? Wil je eindeloos kunnen variëren om elk gewenst object te bouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij verhuren namelijk kant en klare, lichtgewicht DUO bekistingssystemen op maat. Bekisting huren regel je eenvoudig en snel. Al vanaf € 3,- per m2 per week!