Bouwmaatschappij Buitenhuis heeft de DUO bekisting van Verhuurbekisting.nl succesvol ingezet om een fundering van een woning in Monnickendam te herstellen. Tevens heeft ze met behulp van de bekisting onder het huis gelijk een mooie kelder gerealiseerd.

Beoordeeld met een 9!

Het resultaat is bijzonder goed gelukt en het gehele huurproces is als zeer prettig ervaren. Verhuurbekisting.nl werd door de opdrachtgever beoordeeld met een 9!

H. Kruse van Bouwmaatschappij Buitenhuis: ‘Door onder andere een zeer prettige communicatie, een keurige tekening en afspraken die werden nagekomen, beveel ik Verhuurbekisting.nl zeker aan. Het lichte gewicht van de bekisting was ideaal voor deze omstandigheden, waardoor aan alle verwachtingen is voldaan’.

Vrijblijvende offerte

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze lichtgewicht DUO bekisting en of dit voor uw project ook super handig is? Bel of mail ons voor meer informatie of vraag gelijk vrijblijvend een offerte op!

Over Verhuurbekisting.nl

Heb je bekisting nodig voor het realiseren van kleine en middelgrote betonwerken? Zoals het realiseren van een woning, schuur, zwembad of het leggen van vloerranden of tussenwanden? Wil je eindeloos kunnen variëren om elk gewenst object te bouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij verhuren namelijk kant en klare, lichtgewicht DUO bekistingssystemen op maat. Bekisting huren regel je eenvoudig en snel. Al vanaf € 3,- per m2 per week!