Verhuurbekisting.nl heeft de bekisting geleverd voor de verbouwing van drie panden op de Leidsekade in Amsterdam. In deze drie panden worden ruime appartementen gerealiseerd waarbij de opdrachtgever de bekisting heeft geplaatst en gestort.

De fundering van de drie Amsterdamse panden moest vernieuwd worden. Tevens werden de fraai geornamenteerde gevels gerenoveerd. Een van de drie panden is bovendien een gemeentelijk monument vanwege het rijk gedecoreerde interieur.

Uitdaging

De uitdaging op deze locatie is de aan- en afvoer van materialen, aangezien de panden in het drukke centrum van Amsterdam liggen. Ook in de panden zelf heeft men te maken met uitdagingen. Zo moest er in de kelder een betonwand gestort worden die moeilijk te bereiken was door de smalle doorgang en kwam het gebruik van de lichtgewicht bekisting zeer goed van pas.

Verhuurbekisting.nl met een 8 beoordeeld

De opdrachtgever heeft de samenwerking met Verhuurbekisting.nl als zeer prettig en flexibel ervaren en ons met een 8 beoordeeld. ‘Het  belangrijkste pluspunt is dat de bekisting een goed verwerkbaar product is’, aldus de opdrachtgever.

Over Verhuurbekisting.nl

Heb je bekisting nodig voor het realiseren van kleine en middelgrote betonwerken? Zoals het realiseren van een woning, schuur, zwembad of het leggen van vloerranden of tussenwanden? Wil je eindeloos kunnen variëren om elk gewenst object te bouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij verhuren namelijk kant en klare, lichtgewicht DUO bekistingssystemen op maat. Bekisting huren regel je eenvoudig en snel. Al vanaf € 3,- per m2 per week!