Bekisting kelder Monnickendam

Fundering en kelder woning Monnickendam

Bouwmaatschappij Buitenhuis heeft de DUO bekisting van Verhuurbekisting.nl succesvol ingezet om een fundering van een woning in Monnickendam te herstellen. Tevens heeft ze met behulp van de bekisting onder het huis gelijk een mooie kelder gerealiseerd.

Beoordeeld met een 9!

Het resultaat is bijzonder goed gelukt en het gehele huurproces is als zeer prettig ervaren. Verhuurbekisting.nl werd door de opdrachtgever beoordeeld met een 9!

H. Kruse van Bouwmaatschappij Buitenhuis: ‘Door onder andere een zeer prettige communicatie, een keurige tekening en afspraken die werden nagekomen, beveel ik Verhuurbekisting.nl zeker aan. Het lichte gewicht van de bekisting was ideaal voor deze omstandigheden, waardoor aan alle verwachtingen is voldaan’.

Vrijblijvende offerte

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze lichtgewicht DUO bekisting en of dit voor uw project ook super handig is? Bel of mail ons voor meer informatie of vraag gelijk vrijblijvend een offerte op!

Bekisting gehuurd voor fundering en betonwanden Leidsekade Amsterdam

Verhuurbekisting.nl heeft de bekisting geleverd voor de verbouwing van drie panden op de Leidsekade in Amsterdam. In deze drie panden worden ruime appartementen gerealiseerd waarbij de opdrachtgever de bekisting heeft geplaatst en gestort.

De fundering van de drie Amsterdamse panden moest vernieuwd worden. Tevens werden de fraai geornamenteerde gevels gerenoveerd. Een van de drie panden is bovendien een gemeentelijk monument vanwege het rijk gedecoreerde interieur.

Uitdaging

De uitdaging op deze locatie is de aan- en afvoer van materialen, aangezien de panden in het drukke centrum van Amsterdam liggen. Ook in de panden zelf heeft men te maken met uitdagingen. Zo moest er in de kelder een betonwand gestort worden die moeilijk te bereiken was door de smalle doorgang en kwam het gebruik van de lichtgewicht bekisting zeer goed van pas.

Verhuurbekisting.nl met een 8 beoordeeld

De opdrachtgever heeft de samenwerking met Verhuurbekisting.nl als zeer prettig en flexibel ervaren en ons met een 8 beoordeeld. ‘Het  belangrijkste pluspunt is dat de bekisting een goed verwerkbaar product is’, aldus de opdrachtgever.