mega kelder beek

Mega kelder in Beek

De opdrachtgever heeft maar liefst 235m2 bekisting gehuurd voor het realiseren van een kelder onder zijn nieuw te bouwen schitterende woning. Deze kelder komt over de volledige breedte en lengte van de woning dus is echt mega te noemen.

Hij redt het realiseren van deze kelder in precies 3 stortfasen. Het resultaat mag er zijn!

Na afloop van deze klus, gaat de bekisting gelijk door naar een nieuwe opdracht voor het bouwen van nog een kelder iets verderop in het dorp. Typisch gevalletje van goed voorbeeld doet volgen?

Coole mancave in tuin in Baarn

Achterin een tuin in Baarn moet een coole mancave komen. Met behulp van de eenvoudig te monteren, lichtgewicht systeembekisting van Verhuurbekisting.nl is het eindresultaat volgens opdrachtgever ROOOG Vastgoedonderhoud echt zeer strak. ‘Ik zou dit bedrijf en deze bekisting een ieder aanbevelen!’

Contact is top

Rogier van Oord van ROOOG Vastgoedonderhoud: ‘Het contact met Sjors – de eigenaar van Verhuurbekisting.nl – was top. Het is een hele toegankelijke man, duidelijk in zijn uitleg en fijn in het meedenken. De kist werd netjes volgens de offerte geleverd en opgehaald. Op het laatst had ik nog baddinghout nodig, die werd ook netjes meegebracht.  De mancave in de tuin komt mede hierdoor helemaal in orde!

Na de werkzaamheden hadden we alle spullen uiteraard netjes schoongemaakt waarna de spullen werden opgehaald. Het plaatsen van de kist ging heel soepel, makkelijker dan verwacht.’

Beoordeeld met een 9 en 10

Wederom is Verhuurbekisting.nl beoordeeld met een dikke 9!  De prijs/kwaliteitverhouding is zelfs beoordeeld met een 10! Beter kunnen we bijna niet wensen.

Realisatie aanbouw bestaand pand Rotterdam

Voor de aanbouw van een bestaand pand in Rotterdam werd maar liefst 150 m2 bekisting verhuurd voor de duur van 3 weken.

De aannemer had zelf 50m2 in bezit, echter bleek dit nagenoeg niet voldoende te zijn voor de realisatie van de bouwwerkzaamheden. Bovendien diende de bouw versneld te worden en schakelde men van 4 stortfasen over naar slechts 1 stortfase.

De opdrachtgever was zeer tevreden met de dienstverlening van Verhuurbekisting.nl en zou deze dan ook aanbevelen aan een ieder die voornemens is te verbouwen of aan te bouwen. Verhuurbekisting.nl werd met maar liefst een 8 beoordeeld door de opdrachtgever.

Bekisting kelder Monnickendam

Fundering en kelder woning Monnickendam

Bouwmaatschappij Buitenhuis heeft de DUO bekisting van Verhuurbekisting.nl succesvol ingezet om een fundering van een woning in Monnickendam te herstellen. Tevens heeft ze met behulp van de bekisting onder het huis gelijk een mooie kelder gerealiseerd.

Beoordeeld met een 9!

Het resultaat is bijzonder goed gelukt en het gehele huurproces is als zeer prettig ervaren. Verhuurbekisting.nl werd door de opdrachtgever beoordeeld met een 9!

H. Kruse van Bouwmaatschappij Buitenhuis: ‘Door onder andere een zeer prettige communicatie, een keurige tekening en afspraken die werden nagekomen, beveel ik Verhuurbekisting.nl zeker aan. Het lichte gewicht van de bekisting was ideaal voor deze omstandigheden, waardoor aan alle verwachtingen is voldaan’.

Vrijblijvende offerte

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze lichtgewicht DUO bekisting en of dit voor uw project ook super handig is? Bel of mail ons voor meer informatie of vraag gelijk vrijblijvend een offerte op!

Bekisting gehuurd voor fundering en betonwanden Leidsekade Amsterdam

Verhuurbekisting.nl heeft de bekisting geleverd voor de verbouwing van drie panden op de Leidsekade in Amsterdam. In deze drie panden worden ruime appartementen gerealiseerd waarbij de opdrachtgever de bekisting heeft geplaatst en gestort.

De fundering van de drie Amsterdamse panden moest vernieuwd worden. Tevens werden de fraai geornamenteerde gevels gerenoveerd. Een van de drie panden is bovendien een gemeentelijk monument vanwege het rijk gedecoreerde interieur.

Uitdaging

De uitdaging op deze locatie is de aan- en afvoer van materialen, aangezien de panden in het drukke centrum van Amsterdam liggen. Ook in de panden zelf heeft men te maken met uitdagingen. Zo moest er in de kelder een betonwand gestort worden die moeilijk te bereiken was door de smalle doorgang en kwam het gebruik van de lichtgewicht bekisting zeer goed van pas.

Verhuurbekisting.nl met een 8 beoordeeld

De opdrachtgever heeft de samenwerking met Verhuurbekisting.nl als zeer prettig en flexibel ervaren en ons met een 8 beoordeeld. ‘Het  belangrijkste pluspunt is dat de bekisting een goed verwerkbaar product is’, aldus de opdrachtgever.